събота, 5 септември 2009 г.

Днес за пореден път се замислих какви тъпи,шибани егоистични копелета сме всички хора. Да,точно така е и дори да не си го признаваме,всеки един от нас си знае,че е такъв.Ако не бяхме такива,щеше да ни пука повече за другите,нали? Нямаше да гледаме как само на нас да ни е добре и изобщо да не мислим какви са чувствата на хората.Първите,най-разпостранените са тези дето само си гледат техните гъзове и все на тях да им е добре.Но да има и втори тип,които са една идея по-добре от другите,освен за тях им пука и за гаджетата им,поправка с гаджетата дето ше скъсат след колко..седмица,месец,година? все някога..осъзнайте се бе хора не може като сте заедно с някой от 14годишна възраст и да останете вечно заедно,все някога ще се разделите,но пък няма нищо лошо в любовта,обичайте се хора,бъдете щастливи,докато можете ^^ Ии да последните,които им пука не само за гаджетата им,а и за приятелите..те може да се каже че стават най-много от всички.

Ии нека направим една математическа равносметка,по моите наблюдения,от първият тип са средно около 70% ,вторите,са някъде около 20%,тези с приятелите са около 7-8% ааа и да забравих тея дето хич не ги боли за нищо и никой дори за самите тях и те допълват бройката..и ето ги всичките 100% от хората,или мога да кажа животни..

Честно да ви кажа имам чувството,че ние сме по-големи животни от самите животни,поправка нямам го тва чувство,еми то си е така..че не стига че са по-свестни от нас ми са и по-умни,представете си ако можеха да говорят..

1 коментар:

  1. Права си, но замисли се .. Как ще оцелееш в свят пълен с егоисти, ако самият ти не си егоист?

    ОтговорИзтриване